Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پیرهادی رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وضعیت رفت و روب تهران چندان مطلوب نیست، آیا کمیسیون محیط زیست برنامه و یا نگاه ویژه‌ای به آن دارد؟ اظهار کرد: به نظر در مورد رفت و روب شهر تهران نمی‌توان به صورت کلی یک موضوع را مطرح کرد و بهتر است عبارت شاخص‌ها و عبارات سنجش پذیری مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهر تهران کلان شهریست با وسعتی در حدود ۶٣٠ کیلومتر مربع، در نگاه اول و با توجه به هزینه کردی که شهرداری تهران در سال برای رفت و روب شهر و جمع آوری سه نوبت در روز می‌کند در نگاه کلان وضعیت شهر مناسب است، اما درمورد جایگاه مخزن‌های زباله، زباله‌هایی که در اطراف جایگاه ریخته می‌شود، نظافت مخزن‌های زباله و یا ماشین‌های حمل زباله، شهروندان اعتراضاتی را دارند که این کمیسیون در جلسات اولیه‌ای که با ١٣٧ داشت تاکید کرد که نظرات شهروندان به صورت کامل و جامع مورد رسیدگی قرار بگیرد و موضوع حل و فصل شود.

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: رفت و روب و جمع آوری زباله یکی از اولویت‌های مهم کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری است و پیگیر جلسات متعدد با آقای بهرامی معاون خدمات شهری برای اثرگذاری مطلوب در حوزه خدمات شهری بوده است.

پیرهادی گفت: بازخوانی و بررسی طرح جامع پسماند از اولین مسائلی بود که این کمیسیون خواستار اجرایی، به نتیجه رسیدن و اجرای آن شد.

وی در پاسخ به این سوال که به نظرتان تبدیل اراضی جنگلی به برج و ویلا چه اثراتی می‌تواند داشته باشد و یا برنامه‌ای دارید؟ تصریح کرد: یکی از موضوعات و خطوط قرمز کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در این دوره، عدم احداث برج و ویلا در اراضی جنگلی و کمربند سبز تهران است.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای تهران ادامه داد: برج و ویلا بر اساس طرح جامع و تفصیلی شهر تهران در پهنه‌های پیش بینی شده امکان استقرار دارند، اما در اراضی جنگلی و کمربند سبز جنگی به هیچ عنوان امکان استقرار ندارند و این اراضی در واقع حکم ریه‌های تنفسی شهر را دارند.

پیرهادی افزود: تاکید ما بر حفظ ماهیت این اراضی است و این کمیسیون در راستای برگزاری جلسات متعدد و تعاملی با ادارات خدمات رسان خصوصا سازمان جنگل‌ها و مراتع تلاش می‌کند تا حداکثر بهره برداری، حفاظت و نگهداری از این اراضی انجام شود.

وی تاکید کرد: با توجه به توپوگرافی و شرایط شهر تهران و با توجه به آلودگی شهر تهران که پیشتر تنها در فصول سرد سال بود، اما الان در سایر فصل‌ها هم شاهد آلایندگی‌ها هستیم و ضروریست برای حل این مشکل تمام نهاد‌ها و سازمان‌ها جهت حفاظت و نگهداری از اراضی جنگلی و کمربند سبز تهران هم پیمان بشوند هم برای خودمان و هم برای آیندگان که حتما روزی از عملکرد ما سوال خواهند کرد که این اراضی را به چه سمت و سویی پیش بردیم.

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای تهران در پایان با اشاره اولویت‌های این کمیسیون بیان کرد: اجرای برنامه عملیاتی طرح جامع مدیریت پسماند شهر تهران، تجهیز و بهره برداری بوستان‌های جدید و تملک باغات در مناطق کم برخوردار شهر تهران با اولویت احداث بوستان در محلات فاقد بوستان محلی، احداث و تجهیز ایستگاه‌های جدید آتشنشانی، ایجاد مراکز جدید میادین میوه و تره بار در محله‌های فاقد این مراکز و تلاش در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و سلامت شهری از اولویت‌های ما است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رفت و روب شهرداری تهران شورای شهر تهران محیط زیست و خدمات شهری شورای کمیسیون سلامت اراضی جنگلی شهر تهران رفت و روب طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۱۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست