Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مرادی گفت: مشاغل مجاز و قانونی در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و متوقف شدن فعالیتشان همکاری خوبی با پلیس و سایر دستگاه ها داشته اند.

به گزارش برنا؛ پیک پنجم کرونا مانند سایر پیک های شیوع بیماری منجر به تعطیلی برخی از مشاغل  و متضرر شدن کسبه آن ها شد. در این بین بسیاری از مشاغل گروه های غیر ضروری برای کاهش شیوع بیماری همکاری خوبی با دستگاه های نظارتی داشتند و تلاش کردند برای مدیریت بهتر شهر بیماری را کنترل کنند اما در این بین بسیاری از مشاغل غیر ضروری بنا به هر دلیلی زیر بار بستن مغازه ها و کسب و کار های خود نرفتند و به نحوی خواستند تا کسب و کار های خود را سرپا نگه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلمب کسب و کار های زیر زمینی در موج پنجم کرونا

سرهنگ نادر مرادی معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار برنا درباره برخورد با اصناف متخلف در راستای اجرای محدودیت های اجرایی شده در موج پنجم کرونا گفت: ستاد مقابله با کرونا این پیک شیوع بیماری را نیز مانند سایر پیک ها اعلام کرده است که تنها مشاغل گروه یک مجاز به فعالیت هستند.

او با بیان اینکه تأمین ارزاق ضروری مردم مثل دارو، نان و.. در این دوره از محدودیت ها مورد توجه است و می توانند در این زمینه فعالیت داشته باشند، افزود:  فعالیت گروه های شغلی دو، سه، چهار و پنج در پیک پنجم کرونا متوقف شد که مشاهده کردیم مثل همیشه اصناف، مسئولان مجتمع تجاری و بازار تهران همکاری و همراهی لازم را داشتند.

سرهنگ مرادی درباره اعلام نارضایتی های کسبه ی بازار تهران برای توقف فعالیت هایشان تصریح کرد: شرایط کسب و کار برای کسبه مخصوصا برای کسبه ی بازار تهران بسیار سخت است و ما این موضوع را قبول داریم.

معاون نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران بزرگ گفت: نارضایتی این کسبه بیشتر منوط به این است که اگر فعالیت آن ها متوقف است باید سایر مکان های شلوغ مثل مترو ها  واتوبوس ها تعطیل باشند و یا اگر اصناف تعطیل هستند چک های آن ها برگشت نخورد.

او با بیان اینکه درحال حاضر کسبه انتظار دارند که در این شرایط معافیت های مالیاتی یا تخفیفات مالیاتی داشته باشند چرا که زمانی که فعالیت صنفی نداشته باشند، درآمدی نیز برای پرداخت نخواهند داشت، تأکید کرد: طی چند وقت اخیر مواردی بوده است که با اصناف برخورد هایی صورت گرفته است اما این صنف ها بیشتر جز مشاغل بودند که به صورت زیرزمینی و غیر قانونی کار می کنند.

او گفت: همکاران ما به اتفاق بازرسان اصناف، تعزیرات و بهداشت مشاغل مشاغل غیرمجاز را در شرایط محدودیت های کرونایی شناسایی کردیم و منجر به پلمب این کسب و کار شده است.

سرهنگ مرادی در پایان افزود: مشاغل مجاز و قانونی در رعایت شیوه نامه های بهداشتی و متوقف شدن فعالیتشان همکاری خوبی با پلیس و سایر دستگاه ها داشته اند.

انتهای پیام/4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کسب و کار امنیت تهران برنا بازار تهران مترو چک تعزیرات پلمب اصناف شهر های قرمز و نارنجی همکاری خوبی پنجم کرونا کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۷۶۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود

مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه در خصوص سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا گفت: سفر هیئت عالی به پاکستان و سری‌لانکا در مقطع فعلی راهبردی و برای آینده روابط دو جانبه و تحولات منطقه ای بسیار مهم و تعیین کننده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید رسول موسوی، دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه با اشاره به سفر هیئت عالی‌رتبه ایران به پاکستان و سریلانکا در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: سفر هیئت عالی به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی راهبردی و برای آینده روابط دو جانبه و تحولات منطقه‌ای بسیار مهم و تعیین کننده است.

وی افزود: تلاش عوامل مختلف پیشاسفر برای تاخیر آن و حرف‌های غیرکارشناسی پسا سفر نمی‌تواند اهمیت راهبردی نتایج سفر را نادیده گیرد.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در صدر یک هیئت عالی‌رتبه سیاسی در هفتۀ جاری به پاکستان و سریلانکا سفر کرد.

مقامات عالی دولت سیزدهم در دوران انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرده بودند که احیای سیاست همسایگی و استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای را دنبال خواهند کرد و تحکیم روابط با کشورهای مجاور را کنار تعامل با سایر کشورهای جهان را در برنامه قرار می‌دهند.

طبق اعلام مسئولان دولتی آمار تبادلات تجاری و اقتصادی ایران با اکثر کشورهای منطقه در این‌ مدت رشد چشمگیری داشته است و در این‌ زمینه توافقات و اسناد همکاری متعددی توسط مسئولان مختلف در سفرها و دیدارهای دو و چند جانبه به امضا رسیده است و پیگیری می‌شود.

در سفر رئیسی به پاکستان  8 سند با موضوعاتی از جمله «ایجاد مناطق آزاد تجاری در گذرگاه‌های مرزی مشترک»، «همکاری در بخش سیما و رسانه»، «همکاری در بخش بهداشت دامی»، «همکاری‌های امنیتی»، «همکاری در بخش تعاون و رفاه اجتماعی»، «همکاری در بخش استاندارد» و «همکاری در بخش حقوقی و معاضدت قضایی در امور مدنی و تجاری» بین مقامات دو کشور به امضا رسید.

همچنین در سریلانکا نیز اسناد و تفاهم‌نامه هیئت‌های عالی ایران و سریلانکا در زمینه‌های فرهنگی، سینمایی، گردشگری و علمی‌و فناوری در حضور مقامات عالی‌رتبه دو کشور به امضای طرفین رسید.

 رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند، همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به 10 میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه "در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به‌نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت 10 میلیارد دلاری برسیم."، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به‌دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد، همچنین در مذاکرات صورت‌گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

ئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چندمنظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملاً به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با یادآوری اینکه "جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم."، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگیرئیسی پس از بازگشت به تهران: این سفر پیام مهمی داشت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • شهر شلوغ پلوغ
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • انتقاد تند اتاق اصناف به تعطیلی پنجشنبه‌ها؛ خودتحریمی بزرگ در کمین ایران
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود
  • تمدید مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی به الکترونیکی تا ۲۵ اردیبهشت ماه
  • رئیسی: این سفر پیام مهمی داشت
  • کاسب حبیب الله‌،طرحی برای تجلیل از کاسبان خوشنام